Podziel się wrażeniami!
Startowo - spacerowo - wczesnowiosenne...
Znaczy jeszcze nie zielono ale już słonecznie wrotycz01 .JPGokol-kap .JPG
Zarosło tu trochę zielskiem ale teraz świeży śnieg wszystko pokrył więc... mogę się wychylić
Taka piękna pogoda dziś była (szczególnie ten obficie sypiący snieg i wiatr urywający... co się da!), że nie dało się zdjęć nie robić. A że spacerek był planowany więc nawet te minus kilkanaście stopni nie mogło zepsuć zabawy
Ale orzełka, to trzeba najpierw samemu, dziecku zademonstrować! Na przykładzie potem jest łatwiej
319-hehehe ale zmarzlakkkkkkkkkkkk
dla mnie 315
319-hehehe ale zmarzlakkkkkkkkkkkk
dla mnie 315
zabawa przednia, ale zdjęcia jakby nieco mniej...
314 - niefortunna poza ciała (wiem - zabawa, ale po co wrzucać na siłę i to coś białego przy buźce - kawałek szaliczka? dziwne jakieś
318 - baaaaardzo pozytywne
315-317 szkoda, że zaszumione, bo fajne radosne kadry
319 - czy mróz była tak siarczysty, że z ISO 800 masz poruszoną fotę na dworze? Musiało nieźle przymrozić!!!
super foty
i super ten nowy awatarek
Byłem tu
Słonka brak ale grunt, że Juniorek kontent był
zabawa przednia, ale zdjęcia jakby nieco mniej...
Kiedy nie bardzo ma się możliwość opuszczać cztery ściany własnego domu - przychodzą do głowy różne pomysły. Szczególnie kiedy człek na głodzie matrycowym... Ale tak naprawdę zabawa się zaczyna kiedy się chce zinterpretować to, co widać w kadrze/na monitorze
Wspomnę tylko, że oprócz manipulacji kolorkami (i takie tam...) nic w samych obrazach zmieniane/dokładane/odejmowane nie było
Oczywiście mile widziane własne interpretacje Tym bardziej, że następne które zamierzam wrzucić są... hmm... bardziej udane (w sensie - bardziej oczywiste).