anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

doslav

profile.country.pl_PL.title
doslav.
Poszukiwacz

doslav

Startowo - spacerowo - wczesnowiosenne...

Znaczy jeszcze nie zielono ale już słonecznie ;)wrotycz01 .JPGokol-kap .JPG

1 207 ODPOW. 1 207
doslav.
Poszukiwacz

Zarosło tu trochę zielskiem ale teraz świeży śnieg wszystko pokrył więc... mogę się wychylić :c20

Taka piękna pogoda dziś była (szczególnie ten obficie sypiący snieg i wiatr urywający... co się da!), że nie dało się zdjęć nie robić. A że spacerek był planowany więc nawet te minus kilkanaście stopni nie mogło zepsuć zabawy :D

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

:c4
Ale orzełka, to trzeba najpierw samemu, dziecku zademonstrować! Na przykładzie potem jest łatwiej :c20

------------------------------
fotoamator
pablo_duch
Początkujący

319-hehehe ale zmarzlakkkkkkkkkkkk :thumbsup:

bob_marley23
Początkujący

dla mnie 315 :)

nepray
Użytkownik

319-hehehe ale zmarzlakkkkkkkkkkkk :thumbsup:

dla mnie 315 :)

A dla mnie 318 :smileymrgreen:

profile.country.en_GB.title
mamakuby
Poszukiwacz

zabawa przednia, ale zdjęcia jakby nieco mniej...
314 - niefortunna poza ciała (wiem - zabawa, ale po co wrzucać na siłę i to coś białego przy buźce - kawałek szaliczka? dziwne jakieś
318 - baaaaardzo pozytywne :thumbsup:
315-317 szkoda, że zaszumione, bo fajne radosne kadry
319 - czy mróz była tak siarczysty, że z ISO 800 masz poruszoną fotę na dworze? Musiało nieźle przymrozić!!!

luna1227
Początkujący

super foty
i super ten nowy awatarek :thumbsup:

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Byłem tu ;)
Słonka brak ale grunt, że Juniorek kontent był :c2

Bertone.
Poszukiwacz

zabawa przednia, ale zdjęcia jakby nieco mniej...

Zgadzam się

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
doslav.
Poszukiwacz

:c37

Kiedy nie bardzo ma się możliwość opuszczać cztery ściany własnego domu - przychodzą do głowy różne pomysły. Szczególnie kiedy człek na głodzie matrycowym... Ale tak naprawdę zabawa się zaczyna kiedy się chce zinterpretować to, co widać w kadrze/na monitorze :c20

Wspomnę tylko, że oprócz manipulacji kolorkami (i takie tam...) nic w samych obrazach zmieniane/dokładane/odejmowane nie było :D

Oczywiście mile widziane własne interpretacje :c20 Tym bardziej, że następne które zamierzam wrzucić są... hmm... bardziej udane (w sensie - bardziej oczywiste).