Podziel się wrażeniami!
Witam, mój debiut na tym forum. Mam 13 i pół lat fotografią interesuje się od roku, od miesiąca jestem posiadaczką Sony a200 + 18-70 kit.
Poddaję się ocenie na tym forum, ponieważ długi czas dodawałam zdjęcia na strony takie jak digart.pl -ale opinia posiadaczy Alphy -bezcenna.;D
to do rzeczy:
Bardzo fajne kolorki, nie podoba mi się ten sztuczny blik (wcześniej w portretach też miałaś ), bo wygląda tandetnie. Blik, jak już ma być to rasowy - prosto ze szkiełka
Na niektórych kadrach troszkę przesadziłaś z saturacją i/lub kontrastem, ale u mnie jest jeszcze znośnie (kwestia monitorka ). Zaś nie da się nie zgodzić z treborem. Brak emocji. Jak pomniki. Jak ktoś nie ma czasu na zdjęcia, to tym bardziej powinien się starać (PM)
tym razem modeluje Musiał
hihi, znów moje skrzywienie które Krisowi się nie spodoba
ale te ps'owe flary chodzą za mną wszędzie
232 jest okej.
233 - czy On coś trzyma w ręku?
234 zupełnie nie podoba mi się Jego mina.
kuraq - tak trzyma coś, zapewne zapalniczkę, aczkolwiek czy to aż tak wpływa na kulistość ziemi?:P
Bliki - sprawa osobista zapewne. Ale skoro męczysz PS, to mogłaś trochę pogmerać z cerą modela...
Tonacja ciekawa, fotki niezłe...
Jak w temacie kilka prostych portretówek z Olą w roli głównej,.
coolds napisał(a):
Jak w temacie kilka prostych portretówek z Olą w roli głównej,.
hihi Jane to śledź moją stronkę bo niedługo kolejna sesyjka z Nią w roli głównej się szykuje 😜
m: Daga
ciąg dalszy doprawiania moich zdjęć fotoszopowanymi (?) flarami:P
239 - fajne zdjęcie, ale przeszkadzają mi te bliki na środku zdjęcia
240 - nawet mi się podoba