anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Colorful - Zabawy światłem cz.2

profile.country.pl_PL.title
colorful-----
Początkujący

Colorful - Zabawy światłem cz.2

Witam.

Zamieszczam moje prace z prośbą o szczerą ocenę i krytykę. Wszelkie portale ze słowem 'art' w tytule zawiodły mnie dawno temu, mogę tam jedynie uzyskać słowo 'extra' jeżeli się coś podoba, lub martwą ciszę, a będąc samoukiem bardzo potrzebuję obiektywnej oceny moich zdjęć, żeby się jakkolwiek rozwijać :)

1 396 ODPOW. 1 396
profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

15 - troszkę jednak za ciemne chyba... ale całkiem fajne ujęcie ;)
16 - na tak ;)

Creatoor
Początkujący

Czy może być coś piękniejszego od wędrujących po błękitnym niebie obłoków... Są tak majestatyczne i spokojne. Mógłbym je godzinami fotografować. Jak dla mnie 15-ka.

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

W odcieniach błękitu piszesz...no nastrojowo. Tak wprost z tego zboża pstrykane to niebo? Chętnie kiedyś tak spróbuję wprost z pomiędzy kłosów...Ciekawym co wyjdzie? Na ile tolerancyjna będzie matryca?

doslav.
Poszukiwacz

Creatoor napisał(a):

Czy może być coś piękniejszego od wędrujących po błękitnym niebie obłoków... Są tak majestatyczne i spokojne. Mógłbym je godzinami fotografować. Jak dla mnie 15-ka.

Można się było tego spodziewać :smileymrgreen:
15 - hmmm... ciemniutka... Fajniutka :D
Obie się podobają ze wskazaniem jednak na 15...

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

doslav oni się na naszych oczach ordynarnie kokietują :)

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Creatoor napisał(a):

tak się rozpisałeś o tych obłoczkach a wybrałeś jednak źdźbła ?

Creatoor
Początkujący

Brałem pod uwagę ogólna estetykę i walory techniczne. Nie tak łatwo oddać wygląd chmur na fotce.

colorful-----
Początkujący

Tomek69N napisał(a):

W odcieniach błękitu piszesz...no nastrojowo. Tak wprost z tego zboża pstrykane to niebo?

najzwyczajniej w świecie. kitowym obiektywem, z ręki - bez statywu (prosta przyczyna - że go nie posiadam), bez jakiś super przygotowań.

balam się trochę czy 15 nie jest zbyt chaotyczna, czy nie za dużo tego wszystkego w kadrze, ale skoro się podoba to się cieszę :)

chyba nie jest z tymi moimi zdjęciami tak źle, bo nie widzę z Waszej strony uwag dotyczących jakiś moich błędów wolających o pomstę do nieba. mam nadzieje, że oznacza to że az takich błędów nie robię (wiem wiem, centralne kadrowanie, postanawiam poprawę) i cieszy mnie to :)

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Mnie centralne kadrowanie nie przeszkadza, jeśli to ma sens to czemu nie, ale ja choć namawianym przez wielu, swoich zdjęć nie wieszam nigdzie nawet w swoim przedpokoju. Jestem tylko rejestratorem zastanych sytuacji, czasem okoliczności ulotnych więc moje zdanie nie jest ważne. Twoje prace są szczerze miłe dla oka.

doslav.
Poszukiwacz

Tomek69N napisał(a):

ale ja choć namawianym przez wielu, swoich zdjęć nie wieszam nigdzie nawet w swoim przedpokoju

Przyjąłem :smileytwisted:

A fotki faktycznie prezentują się bardzo korzystnie. Muszę tu częściej zaglądać :D Ach! Zapomniałbym... http://klubkm.pl/forum/images/smilies/champion.gif Gratuluję!!