Podziel się wrażeniami!
Witam.
Zamieszczam moje prace z prośbą o szczerą ocenę i krytykę. Wszelkie portale ze słowem 'art' w tytule zawiodły mnie dawno temu, mogę tam jedynie uzyskać słowo 'extra' jeżeli się coś podoba, lub martwą ciszę, a będąc samoukiem bardzo potrzebuję obiektywnej oceny moich zdjęć, żeby się jakkolwiek rozwijać
15 - troszkę jednak za ciemne chyba... ale całkiem fajne ujęcie
16 - na tak
Czy może być coś piękniejszego od wędrujących po błękitnym niebie obłoków... Są tak majestatyczne i spokojne. Mógłbym je godzinami fotografować. Jak dla mnie 15-ka.
W odcieniach błękitu piszesz...no nastrojowo. Tak wprost z tego zboża pstrykane to niebo? Chętnie kiedyś tak spróbuję wprost z pomiędzy kłosów...Ciekawym co wyjdzie? Na ile tolerancyjna będzie matryca?
Creatoor napisał(a):
Czy może być coś piękniejszego od wędrujących po błękitnym niebie obłoków... Są tak majestatyczne i spokojne. Mógłbym je godzinami fotografować. Jak dla mnie 15-ka.
doslav oni się na naszych oczach ordynarnie kokietują
Creatoor napisał(a):
Brałem pod uwagę ogólna estetykę i walory techniczne. Nie tak łatwo oddać wygląd chmur na fotce.
Tomek69N napisał(a):
W odcieniach błękitu piszesz...no nastrojowo. Tak wprost z tego zboża pstrykane to niebo?
Mnie centralne kadrowanie nie przeszkadza, jeśli to ma sens to czemu nie, ale ja choć namawianym przez wielu, swoich zdjęć nie wieszam nigdzie nawet w swoim przedpokoju. Jestem tylko rejestratorem zastanych sytuacji, czasem okoliczności ulotnych więc moje zdanie nie jest ważne. Twoje prace są szczerze miłe dla oka.
Tomek69N napisał(a):
ale ja choć namawianym przez wielu, swoich zdjęć nie wieszam nigdzie nawet w swoim przedpokoju