anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Colorful - Zabawy światłem cz.2

profile.country.pl_PL.title
colorful-----
Początkujący

Colorful - Zabawy światłem cz.2

Witam.

Zamieszczam moje prace z prośbą o szczerą ocenę i krytykę. Wszelkie portale ze słowem 'art' w tytule zawiodły mnie dawno temu, mogę tam jedynie uzyskać słowo 'extra' jeżeli się coś podoba, lub martwą ciszę, a będąc samoukiem bardzo potrzebuję obiektywnej oceny moich zdjęć, żeby się jakkolwiek rozwijać :)

1 396 ODPOW. 1 396
profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Choć ostatnie 3 (te z włosami) jakoś specjalnie do mnie nie trafiają, niemniej to nie ma specjalnie znaczenia bo z przyjemnością tu zaglądam. Bardzo podoba mi się Twoje eksperymentowanie. :c4

Starosta.
Początkujący

pomysł bardzo ciekawy :)
61ka najbardziej mi się podoba :thumbsup:

Pozdrawia Starosta :grin:
colorful-----
Początkujący

ja tak szybko, zanim kris sie zacznie chwalić się swoimi przedszkolnymi, bo wtedy to już nie będę miala co wstawiac moich zdjęć robionych dzieciakom ;)

Starosta.
Początkujący

sympatyczne :)
za to 64 takie specyficzne ma nasycenie kolorów :nauseated_face:

doslav.
Poszukiwacz

65 :c4 :c4
Musi niezły harpagan z modelki jest :D
Dzieci zawsze są wdzięcznym tematem - niestety trudnym podobno... Udało Ci się bardzo fajnie pokazać te dzieciaki :) Niemniej 65 podoba się bardziej...

svn-----
Początkujący

doslav napisał(a):

Dzieci zawsze są wdzięcznym tematem - niestety trudnym podobno... Udało Ci się bardzo fajnie pokazać te dzieciaki :) Niemniej 65 podoba się bardziej...

Dzieciaki są świetne :) Mi się bardziej 64 podoba :) Zboże, dziecko zakrywające dłońmi oczy. Może się przed kimś chowa. Może ma inny powód. Jest w tym jakaś historia i to jest fajne :)

65 - jako portret - bardzo fajnie ukazuje charakter dziecka :)

colorful-----
Początkujący

dziękuję ślicznie, miło mi bardzo, ze się podoba :)

doslav napisał(a):

oj jest jest, ale ona to jeszcze nic. jej starszy brat to dopiero ziółko ;)
oj są bardzo trudnym tematem... szczególnie tak energiczne dziecaki jak wyżej przedstawiona Ala...

no to coś z innego krańca szuflady ;)

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

66 fajnie zrobione podoba mi się :D

Starosta.
Początkujący

jeżeli chodzi o 66 to nic tylko podziwiać i bić brawa :c4 bardzo mi się podoba :thumbsup:

Touchdown-----
Początkujący

Zdjecie 66 baardzo miłe dla oka :). A czy znalazła by się może w twojej szufladzie fotka ukazująca lewy profil?. 67 natomiast ma cos w sobie czego narazie nie potrafię opisać(w kategoriach pozytywnych).