Podziel się wrażeniami!
Witam.
Zamieszczam moje prace z prośbą o szczerą ocenę i krytykę. Wszelkie portale ze słowem 'art' w tytule zawiodły mnie dawno temu, mogę tam jedynie uzyskać słowo 'extra' jeżeli się coś podoba, lub martwą ciszę, a będąc samoukiem bardzo potrzebuję obiektywnej oceny moich zdjęć, żeby się jakkolwiek rozwijać
doslav to nie była "osobista wycieczka". Po prostu przymierzałem się do "ozdobienia moimi starymi pracami" świeżo wyremontowanego mieszkanka za namową małżonki i kilku tam innych ale po przejrzeniu archiwum stwierdziłem, że się nie nada nic antyramy leżą puste...
nie omieszkamcolorful napisał(a):
daj znać, jak zawitasz do mojego miasta
to tym razem coś z pogranicza dwóch moich pasji
Przedstawiam Państwu (w kolejnosci występowania) Migawkę, Matiza i Zalbacha, oraz psa Tajgę na dokładkę (swoją drogą - gdyby daewoo matiz osiagały takie prędkości jak ww. Matiz z taką łatwością jak on, to, zważywszy na ich cenę, ludzie by się bili o te samochody
)
jeszcze co do 18 - wiem że dużo tu błędów - prześwietlone, mocne ziarno, ale, cholera, nie wiem czemu lubię to zdjęcie - i w tym celu je wstawiam - czy tylko mi się ono podoba?
Ja tam na 18-ce ziarna nie widzę (ale ja to przyślepawy jestem - mogę się mylić) i jak dla mnie ma swój urok. a jeżeli jeszcze na dokładkę je lubisz to znaczy, że swoją wartość też ma
Natomiast ciut mi zawadza ten półzad (bo inne określenie pewnie by wycięło) na 17-ce... Podeszłaś go od d... (drugiej) strony. Ale za to ten luzacki badylek w pysku!
19 - świetny ten młodziak http://klubkm.pl/forum/images/smilies/good.gif
Witam Fajne te konie, a ten młodzik (fot.19) jest "malina"
Gdyby ta 18. nie była prześwietlona, zdjęcie było by SUPER
17. Ten zadek mi nie pasuje.
Koniki fajne,z tych trzech najbardziej podoba mi się ostatnie.
no właśnie 19 mi się nie podoba bo wygląda jak by miał się ochotę zaraz obalić
te rozkraczone przednie nogi i obwisły łeb sprawiają takie wrażenie
sory wybacz ale całe życie koło koni
a to Służewiec i okno na tor(200m)
a to Wiązowna i okno na padok(60m)
Duuuży plus za 19. Jak kupię DSLR to będzie mój temat tutejszy: urokliwe z..., skansenowe chaty, konie,reny i łosie (niedźwiedzi wolę nie widywać) , kwiatki i rzecz jasna góry. No czasem strzelę jakiś obłoczek, bo tez lubię
SZFENDAK napisał(a):
sory wybacz ale całe życie koło koni![]()
a to Służewiec i okno na tor(200m)
a to Wiązowna i okno na padok(60m)
SZFENDAK napisał(a):
no właśnie 19 mi się nie podoba bo wygląda jak by miał się ochotę zaraz obalić
te rozkraczone przednie nogi i obwisły łeb sprawiają takie wrażenie
zabawy z lampką
a wracając do 19 to jeśli masz możliwość powrotu w te miejsce to to poszalej jeszcze bo bardzo urokliwe zwłaszcza ta chałupka w tle i kapkę szerszy kadr
jest duży potencjał w tym miejscu
tylko dzieciaka uchwyć w innej pozycji