anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Colorful - Zabawy światłem cz.2

profile.country.pl_PL.title
colorful-----
Początkujący

Colorful - Zabawy światłem cz.2

Witam.

Zamieszczam moje prace z prośbą o szczerą ocenę i krytykę. Wszelkie portale ze słowem 'art' w tytule zawiodły mnie dawno temu, mogę tam jedynie uzyskać słowo 'extra' jeżeli się coś podoba, lub martwą ciszę, a będąc samoukiem bardzo potrzebuję obiektywnej oceny moich zdjęć, żeby się jakkolwiek rozwijać :)

1 396 ODPOW. 1 396
profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

a ja już myślałem, że będą jakieś burzowe foty :nauseated_face:

:slight_smile:

colorful napisał(a):

ja tak szybko, zanim kris sie zacznie chwalić się swoimi przedszkolnymi, bo wtedy to już nie będę miala co wstawiac moich zdjęć robionych dzieciakom ;)

w sumie to nawet nie myślałem wstawiać tutaj fotek przedszkolnych http://img35.imageshack.us/img35/1827/noel7386692.gif

ale spokojna głowa - Twoje są fajne. naturalne ;)

66 - nie dla mnie :smileyrolleyes:
67 - smaczny był ?
:smileyhappy:
fajny fotka :c4

68 - nie ma twarzy więc się nie liczy :smileymrgreen:

sadam_
Użytkownik

Sahara 69 i 70 bardzo fajne fotki.

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

colorful napisał(a):

niezmiernie mi milo, ze się podobało, ale alfetkowych fotek na razie wystarczy, bo pomysły mi sie skończyły. chyba, ze dostanę nowy alfowy gadżet ;)

tymczasem chciałabym pokazać jedno z najpiękniejszych miejsc na Ziemi, i wbrew pozorom wcale nie monotonne - Saharę. za wszelkie syfy na zdjeciach przepraszam, ale nie miałam na nie wpływu - nie pozwolili mi umyć szyb w oknach samolotu przed wylotem :slight_smile:

Dobre miejsce by umrzeć jak mawiają Indianie ;)

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

Ładnie i zdecydowanie nie monotonnie, podoba mi się horyzont na tych zdjęciach ;)

Na to samo zwróciłam uwagę
Colorful :c4

colorful-----
Początkujący

po pierwsze - baaaardzo dziękuję za opinie :)

cudny wrzut, a ten horyzont, miodzio, ostatnie foto wygląda jak z innej planety :)

paulina napisał(a):

Ładnie i zdecydowanie nie monotonnie, podoba mi się horyzont na tych zdjęciach ;)

Na to samo zwróciłam uwagę
Colorful :c4

tak wyglada horyzont z 13 km wysokości przy niezwykle czystym powietrzu, w ogóle w tych zdjęciach niewiele mojej zasługi, każdy z Was gdyby leciał nad Saharą zrobiłby przynajmniej takie same, a prawdopodobnie o wiele lepsze :)

ale skoro się podobalo, to wrzucę jeszcze 3 :)

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

ja tam wolę Twoje auto lub portrety :P

pewnie dlatego te zdjęcia mniej mi przypadły do gustu, bo nie lubię latać (choć 2-4 razy do roku muszę) - a właśnie o lataniu mi one przypominają ;)

pawelszymanski6
Expert

kolejne fajne fotki :)

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Piękne struktury na 72 i ten widnokrąg na poprzednich... baardzo mi się podoba to miejsce. Przynajmniej z wysoka. Pewnie tam, na ziemi już nie jest tak pięknie...
Patrząc na te zdjęcia wypatruję karawany ciągnącej przez piaski. Choć pewnie teraz już to anachronizm :(

Na 73 - te białe formy to śnieg? czy jakieś skały wapienne ? Ciekawe zestawienie kolorów. Chwilami jak sceneria do HoMM3 wygląda :D

------------------------------
fotoamator
EvCiA-----
Początkujący

Sahara... przepiekna..
najbardziej spodobała mi się fotka nr 69... :c4

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

EvCiA napisał(a):

fotka nr 69... :c4