Podziel się wrażeniami!
Witam.
Zamieszczam moje prace z prośbą o szczerą ocenę i krytykę. Wszelkie portale ze słowem 'art' w tytule zawiodły mnie dawno temu, mogę tam jedynie uzyskać słowo 'extra' jeżeli się coś podoba, lub martwą ciszę, a będąc samoukiem bardzo potrzebuję obiektywnej oceny moich zdjęć, żeby się jakkolwiek rozwijać
a ja już myślałem, że będą jakieś burzowe foty
colorful napisał(a):
ja tak szybko, zanim kris sie zacznie chwalić się swoimi przedszkolnymi, bo wtedy to już nie będę miala co wstawiac moich zdjęć robionych dzieciakom
Sahara 69 i 70 bardzo fajne fotki.
colorful napisał(a):
niezmiernie mi milo, ze się podobało, ale alfetkowych fotek na razie wystarczy, bo pomysły mi sie skończyły. chyba, ze dostanę nowy alfowy gadżet
tymczasem chciałabym pokazać jedno z najpiękniejszych miejsc na Ziemi, i wbrew pozorom wcale nie monotonne - Saharę. za wszelkie syfy na zdjeciach przepraszam, ale nie miałam na nie wpływu - nie pozwolili mi umyć szyb w oknach samolotu przed wylotem
Ładnie i zdecydowanie nie monotonnie, podoba mi się horyzont na tych zdjęciach
po pierwsze - baaaardzo dziękuję za opinie
cudny wrzut, a ten horyzont, miodzio, ostatnie foto wygląda jak z innej planety
paulina napisał(a):
Ładnie i zdecydowanie nie monotonnie, podoba mi się horyzont na tych zdjęciach
ja tam wolę Twoje auto lub portrety
pewnie dlatego te zdjęcia mniej mi przypadły do gustu, bo nie lubię latać (choć 2-4 razy do roku muszę) - a właśnie o lataniu mi one przypominają
kolejne fajne fotki
Piękne struktury na 72 i ten widnokrąg na poprzednich... baardzo mi się podoba to miejsce. Przynajmniej z wysoka. Pewnie tam, na ziemi już nie jest tak pięknie...
Patrząc na te zdjęcia wypatruję karawany ciągnącej przez piaski. Choć pewnie teraz już to anachronizm
Na 73 - te białe formy to śnieg? czy jakieś skały wapienne ? Ciekawe zestawienie kolorów. Chwilami jak sceneria do HoMM3 wygląda
Sahara... przepiekna..
najbardziej spodobała mi się fotka nr 69...
EvCiA napisał(a):
fotka nr 69...