anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

BladeRunner - Pstryki

gierlicz-----
Początkujący

BladeRunner - Pstryki

Na początek takie coś oklepanego ;)
1.

410 ODPOW. 410
gierlicz-----
Początkujący

Pablo, Wojtek :c22

@ Pablo: Dla Ciebie - co prawda nie Stang ale jego "brat" zza wielkiej wody :)

profile.country.pl_PL.title
pablo_duch
Początkujący

o tak to jest to :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

gierlicz-----
Początkujący

:c22 :c22 :c22

Pablo - jak odkopie to chcesz może Firebirda ? ;)

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Challenger - chciałbym mieć takiego złoma :P

pablo_duch
Początkujący

BladeRunner napisał(a):

:c22 :c22 :c22

Pablo - jak odkopie to chcesz może Firebirda ? ;)

kop kop hehehehe
to sa klasyki -szkoda ze tyle złopia paliwa :c7

.cezar.
Początkujący

Samochody genialne, ale sama relacja trochę nudna. Prawie same "mazaki" stają się monotonne. Nr 165 (Borewicz) aż się prosi o kadr "od przodu" z wylatującym szutrem(?) z pod kół. Wiem, że ciężko o dynamikę z asfaltowych imprez, ale jak widzę były tam miejscówki z których dało się pokazać coś innego. I taka mała uwaga na koniec - zauważyłem, że bardzo mało zostawiasz miejsca za samochodem (np. 167 lub 166) a to nie wygląda szczególnie korzystnie.
pzdr

gierlicz-----
Początkujący

Cezar - dzięki za Twoją opinię :)
Rozumiem Twój punkt widzenia ale zdjęcia z wyścigów rajdu moim zdaniem nie mogą być statyczne - może poza zdjęciami z Depo ;)
Co do miejsca - zgadzam się - aczkolwiek zmiana miejsca podczas przejazdów jest raczej mało racjonalna zdrowotnie ;)
Co do miejsca za tyłem pojazdu - kwestia subiektywna; jedni lubią ciasne kadry inni lubią szerokie a jeszcze inni centralne ;)

Na pocieszenie - latająca ziemia ;)

Dla Pabla - Pontek

pablo_duch
Początkujący

ostatnie fajne tez :thumbsup:

nepray
Użytkownik

Trafiłeś mnie złomami w serce :D

Hmmm... w sumie kilka z nich chiba znam :)

.cezar.
Początkujący

BladeRunner napisał(a):

...ale zdjęcia z wyścigów rajdu moim zdaniem nie mogą być statyczne - może poza zdjęciami z Depo ;)

Przecież dynamikę można pokazać również w inny sposób niż panoramowanie - pomiędzy "mazakami" a statyką jest jeszcze sporo do pokazania (również z krótkimi czasami).

BladeRunner napisał(a):

Co do miejsca - zgadzam się - aczkolwiek zmiana miejsca podczas przejazdów jest raczej mało racjonalna zdrowotnie ;)

Tu masz rację- BHP przede wszystkim :D . A na poważnie, to przydałaby się czasem zmiana perspektywy, bo odnoszę wrażenie, że większość zdjęć robisz "na stojaka".

BladeRunner napisał(a):

Co do miejsca za tyłem pojazdu - kwestia subiektywna; jedni lubią ciasne kadry inni lubią szerokie a jeszcze inni centralne ;)

Ja też wolę ciasne kadry (szczególnie z dziedziny foto-moto) chociaż staram się z tym mocno walczyć ;) . I tak numer 166 można jeszcze "podciągnąć" pod ciasny kadr - to by tłumaczyło mało miejsca z tyłu - ale już 167 taki ciasny nie jest i mimo wszystko mogłeś mu trochę więcej miejsca za bagażnikiem zostawić.
170 - Legaś byłoby naprawdę fajne gdyby było ostre. Ale z takim długim czasem nie miało prawa się udać. Podejrzewam, że miałeś inny zamiar tylko kierowca pojechał "alternatywną" trasą?
Pozdrawiam