Podziel się wrażeniami!
Na początek takie coś oklepanego
1.
Pablo, Wojtek
@ Pablo: Dla Ciebie - co prawda nie Stang ale jego "brat" zza wielkiej wody
o tak to jest to
Pablo - jak odkopie to chcesz może Firebirda ?
Challenger - chciałbym mieć takiego złoma
BladeRunner napisał(a):
:c22
![]()
![]()
Pablo - jak odkopie to chcesz może Firebirda ?
Samochody genialne, ale sama relacja trochę nudna. Prawie same "mazaki" stają się monotonne. Nr 165 (Borewicz) aż się prosi o kadr "od przodu" z wylatującym szutrem(?) z pod kół. Wiem, że ciężko o dynamikę z asfaltowych imprez, ale jak widzę były tam miejscówki z których dało się pokazać coś innego. I taka mała uwaga na koniec - zauważyłem, że bardzo mało zostawiasz miejsca za samochodem (np. 167 lub 166) a to nie wygląda szczególnie korzystnie.
pzdr
Cezar - dzięki za Twoją opinię
Rozumiem Twój punkt widzenia ale zdjęcia z wyścigów rajdu moim zdaniem nie mogą być statyczne - może poza zdjęciami z Depo
Co do miejsca - zgadzam się - aczkolwiek zmiana miejsca podczas przejazdów jest raczej mało racjonalna zdrowotnie
Co do miejsca za tyłem pojazdu - kwestia subiektywna; jedni lubią ciasne kadry inni lubią szerokie a jeszcze inni centralne
Na pocieszenie - latająca ziemia
Dla Pabla - Pontek
ostatnie fajne tez
Trafiłeś mnie złomami w serce
Hmmm... w sumie kilka z nich chiba znam
Przecież dynamikę można pokazać również w inny sposób niż panoramowanie - pomiędzy "mazakami" a statyką jest jeszcze sporo do pokazania (również z krótkimi czasami).BladeRunner napisał(a):
...ale zdjęcia z wyścigów rajdu moim zdaniem nie mogą być statyczne - może poza zdjęciami z Depo
Tu masz rację- BHP przede wszystkimBladeRunner napisał(a):
Co do miejsca - zgadzam się - aczkolwiek zmiana miejsca podczas przejazdów jest raczej mało racjonalna zdrowotnie
![]()
Ja też wolę ciasne kadry (szczególnie z dziedziny foto-moto) chociaż staram się z tym mocno walczyćBladeRunner napisał(a):
Co do miejsca za tyłem pojazdu - kwestia subiektywna; jedni lubią ciasne kadry inni lubią szerokie a jeszcze inni centralne