anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Bertone

profile.country.pl_PL.title
Bertone.
Poszukiwacz

Bertone

Zapraszam do komentowania :)

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
1 539 ODPOW. 1 539
Creatoor
Początkujący

A teraz widzisz różnicę? Poprostu linia środkowa leciała ci w dół w lewo. Centralizacja górą :slight_smile:

alpol6
Poszukiwacz

na tej obróbce mam wrażenie że mi biórko zaraz zostanie zalane (wiem co chcioałeś pokazać żartuje sobie) teraz tylko wykadrować i jest pięknie

Bertone.
Poszukiwacz

Kolejny psiak...

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
Creatoor
Początkujący

A możesz zdradzić tajemnicę na co te bloczki betonowe w kadrze? Sam psiak na trawce wystarczyłby. I przestrzeń PRZED a nie ZA

Bertone.
Poszukiwacz

... z nudów ;)

Creatoor
Początkujący

Normalnie powinieneś częściej się nudzić! Moim zdaniem jedna z najciekawszych fotek jakie dotąd zapodałeś tu. Ździebke dałbym kadr w lewo, ale w porównaniu z innymi jest ok!

Starosta.
Początkujący

to zdjęcie z nudów to jest najlepsze ze wszystkich :)
P.S. Numeracja zdjęć :rolling_eyes:

Pozdrawia Starosta :grin:
Bertone.
Poszukiwacz

Ale to przecież zwykły kołek .... :P

Starosta.
Początkujący

bertone1982 napisał(a):

Ale to przecież zwykły kołek .... :P

Ale go dobrze pokazałeś ;)

Pozdrawia Starosta :grin:
alpol6
Poszukiwacz

bertone1982 napisał(a):

Ale to przecież zwykły kołek ....