anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Bertone

profile.country.pl_PL.title
Bertone.
Poszukiwacz

Bertone

Zapraszam do komentowania :)

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
1 539 ODPOW. 1 539
profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

śliczna psinka :thumbsup:
nie spytam dlaczego Shogun :c11 ;)

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Sympatyczna psinka ;)

Bertone.
Poszukiwacz

paulina napisał(a):

śliczna psinka :thumbsup:
nie spytam dlaczego Shogun :c11 ;)

Shogun, bo tak się wabi 8-)

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
EvCiA-----
Początkujący

cudna psinka ;)

Bertone.
Poszukiwacz

EvCiA napisał(a):

cudna psinka ;)

Ale tylko jak śpi :smileyhappy:

profile.country.PL.title
gegra71
Poszukiwacz

Śpiąca psina :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Bertone.
Poszukiwacz

gegra71 napisał(a):

Śpiąca psina :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Dzięki ;)

Bertone.
Poszukiwacz

Coś nie coś na dzisiaj jeszcze ;)

Sqarpi
Początkujący

91 - bardzo ladna konwersja do BW wg mnie.
90 - swietna kaczuszka, tylko mam wrazenie, ze chcac wydobyc ladna zielen z trawy, troszke zapomniales o kaczuszce i tez wyszla jakos tak zielonkawo, albo mi sie zdaje. Ja bym ja minimalnie przyzolcil, ale to tylko moja opinia. :)

Bertone.
Poszukiwacz

Sqarpi napisał(a):

91 - bardzo ladna konwersja do BW wg mnie.
90 - swietna kaczuszka, tylko mam wrazenie, ze chcac wydobyc ladna zielen z trawy, troszke zapomniales o kaczuszce i tez wyszla jakos tak zielonkawo, albo mi sie zdaje. Ja bym ja minimalnie przyzolcil, ale to tylko moja opinia. :)

Dzięki za komentarz :)