anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Bertone

profile.country.pl_PL.title
Bertone.
Poszukiwacz

Bertone

Zapraszam do komentowania :)

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
1 539 ODPOW. 1 539
doslav.
Poszukiwacz

64 i 65 - do tego co już napisał Creatoor dodam jeszcze, że fotki owszem ale do modeli to nie masz szczęścia :nauseated_face: Szczególnie 65... Faktycznie aż trudno uwierzyć, że to piasek!
66 - http://klubkm.pl/forum/images/smilies/nieee.gif

67 - a to alkoholomierz czy spławik? :slight_smile: Ale efektowne bo chłodniej mi się zrobiło...

Bertone.
Poszukiwacz

doslav napisał(a):

67 - a to alkoholomierz czy spławik? :slight_smile: Ale efektowne bo chłodniej mi się zrobiło...

Haha .. spławik :)
Dobrze , ze zdjęcie chociaż wrażenie robi...
To moze jeszcze jedna fotka ;)

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
doslav.
Poszukiwacz

bertone1982 napisał(a):

Haha .. spławik :)

Bo mi to się ostatnio jakoś wszystko tak jednoznacznie kojarzy... :smileyhappy:

Kaczucha - http://klubkm.pl/forum/images/smilies/thumbsup.gif

Bertone.
Poszukiwacz

doslav napisał(a):

Bo mi to się ostatnio jakoś wszystko tak jednoznacznie kojarzy... :slight_smile:

Bez komentarza ;)
Twoje zdrowie doslav ;)

Bertone.
Poszukiwacz

Dzisiejszy pstryk z nudów ;)

Bertone.
Poszukiwacz

PŚ 2009 kajaki
Poznań-Malta

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

ładne ale widziałbym to jednak mimo wszystko troszkę większe... bo niewiele można dostrzec na tym zdjęciu (mam nadzieję że nie zostanę zlinczowany że zachęcam do wrzucenia większej fotki ;) )

doslav.
Poszukiwacz

(mam nadzieję że nie zostanę zlinczowany że zachęcam do wrzucenia większej fotki ;) )

Może nie zostaniesz ;) Też widziałbym to trochę większe. Fotka w sumie jak panorama więc powiększenie usprawiedliwione by było ;)

Bertone.
Poszukiwacz

Obiecuje , że następny razem się poprawie .... ;)
Coś na dziś ... taki sobie mój "strzał"

Bertone.
Poszukiwacz

Pstryk ;)