Podziel się wrażeniami!
Witam. W którym miejscu należy szukać w tym TV funkcji PIP, jeżeli takowa istnieje.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Witamy,
Funkcje PIP i PAP w tej chwili są niewidoczna i pojawią się w aktualizacji oprogramowania już wkrótce.
Pozdrawiamy,
Sony Polska
Witamy,
Funkcje PIP i PAP w tej chwili są niewidoczna i pojawią się w aktualizacji oprogramowania już wkrótce.
Pozdrawiamy,
Sony Polska
A wkrótce w przypadku obiecanek Sony oznacza "nie wiadomo kiedy". Najpierw wg zapewnień przedstawicieli Sony wszystkie brakujące funkcje miały się pojawić w aktualizacji 15 lipca. Update jakiś był, ale nic nie wniósł nowego. Później tu na forum zapewniano, że aktualizacja będzie 17 sierpnia. Nie było żadnej aktualizacji. Tymczasem na oficjalnej stronie pomocy technicznej była informacja, że do końca sierpnia pojawią się funkcje PIP/POP a do końca października nagrywanie na USB i dual tuner. Dziś zauważyłem, że zmieniono tą informację i teraz jest "w tym roku". Amerykanie właśnie dostali update do swoich modeli i niestety na liście poprawek nie ma ani słowa o funkcji PIP/POP, czyli zakłamanie Sony ciągle trwa.
To coś w Sony dzieje się nie tak jak powinno. Dotychczas cały mój sprzęt RTV to firma SONY bo uważałem że jest to solidny partner. No cóż trzeba uzbroić się w cierpliwość i czekać, może firma weźmie sobie do serca słuszne uwagi swoich klientów.